Biorezonanţă

Aparatul SCIO combină biorezonanţa şi bio-feedback-ul cu tehnologia computerizată, fiind o procedură non-invazivă şi non-iradiantă. O consultaţie medicală la dr. Lavinia Chihaia sau Maria Chihaia vă oferă:

analiza corpului fizic, emoţional şi energetic în trecut, prezent şi viitor. Astfel, determinăm cauza profundă a bolii şi echilibrăm organismul, alături de participarea activă a pacientului.

– indicaţii privind tratamentul necesar unei vindecari complete şi de durată. Acest lucru intră în responsabilitatea pacientului de a-l procura şi respecta conform indicaţiilor medicului.

Principiul de funcţionare al aparatului SCIO este de a modifica oscilaţiile electromagnetice ultrafine a celulelor bolnave cu oscilaţiile sănătoase specifice fiecărui organ, ţesut, biocâmp energetic. SCIO a fost inventat de Dr. William Nelson din Budapesta. Dr. Nelson este un renumit savant cu doctorate în medicină, fizica cuantică şi inginerie electrică. Experienţa sa profesională include studii de biologie cuantică, matematica, medicina energetică, medicina alternativă şi naturo-terapie.

Alte informaţii utile:

1. O şedinţă de biorezonanţă necesită îndepărtarea oricărei surse metalice din vestimentaţia pacientului (ex.: curea, ceas, brăţări, cercei, telefoane etc.).

2. Oricine poate beneficia de această formă de analiză şi tratament (sugar, copil, tânăr, vârstnic), chiar şi persoanele care au în corp tije metalice pot primi consultaţii de biorezonanţă.

3. Analiza şi tratamentul făcut cu aparatul de biorezonanţă presupune aplicarea unor senzori (frunte, încheieturi mâini, încheieturi picioare), care permit citirea parametrilor corpului şi echilibrarea stării de sănătate. Există flexibilitate în ce priveşte copiii activi, care nu pot sta mereu pe scaunul de consultaţii.

4. Aparatul SCIO utilizat în biorezonanţă este sensibil la starea interioară a pacientului. Este recomandat ca acesta să fie deschis, receptiv către această formă de vindecare, pentru ca organismul său să absoarbă maximul de informaţii care să stimuleze procesele de regenerare.

5. Aparatul de biorezonanţă SCIO oferă o analiză complexă asupra:
• parametrilor generali ai organismului (vitalitate, imunitate, hidratare celulară, oxigenare, regenerare celulară etc.);
• posibilelor deficienţe de vitamine, minerale, aminoacizi, hormoni, neurotransmiţători, acizi grasi esenţiali;
• prezenţei patogenilor (viruşi, bacterii, fungi, paraziţi) şi denumirile lor;
• profilului pe organe, aparate şi sisteme (respirator, cardiovascular, digestiv, urinar, genital, nervos, osos, endocrin, muscular, organe de simţ).

6. Este util să aduceţi orice ANALIZE aţi mai făcut, la prima noastră întrevedere medicală. În cazul în care aţi mai fost la noi, vă rugăm să REVENIŢI CU FIŞA DE EVALUARE oferită în consultaţia de biorezonanţă precedentă.